Incredible Thai House – Phuket, Thailand | HipMag.ro

Avand in vedere ca Thailanda este tara cu cel mai bogat monarh din lume si cu o clasa sociala aristocrata, bogata si, nu in ultimul rand, cu gusturi bune atunci cand vine vorba de design, nu e de mirare ca pe plajele tarii asiatice poti intalni vile precum cea din imaginile de mai jos.

Casa este amplasata intr-un loc de vis, pe plaja Kamala din Phuket si este de vanzare, cu un pret de 8.6 milioane USD. Are 4 camere, 4 bai, o suprafata locuibila de 739 metri patrati si terase care insumeaza 796 metri patrati. Plus sauna, piscina interioara, sala de cinema si vinoteca. Probabil ca respectiva vila ocupa cam toata plaja pe care este amplasata, dar chiar si cu aspectul si dimensiunile ei de adevarat resort, casa din Kamala este genul in care te poti muta pentru totdeauna fara a mai avea nevoie de altceva.

sursa

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Links:buy eso goldnike pas chernike pas chernike pas chernike pas chernike pas chernike pas cherair max pas cherair max pas cherair max pas chernike air max pas chernike air max pas chernike air max pas cherWomens Air Jordan 4Womens Air Jordan 4Womens Air Jordan 3.5Womens Air Jordan 3Air Jordans For KidsAir Jordan XX8Air Jordan 14 For SaleAir Jordan 13 For SaleAir Jordan 12 For SaleAir Jordan 11 For Sale

Follow Hipmag on:

Contact Us