Recruiting modele! Vrei sa te angajezi la videochat? Iti recomandam cazare: studio videochat bucuresti drumul taberei / 13 septembrie / rahova. Vino la un interviu si primesti si cazare gratuita. Vrei sa afli despre castiguri la videochat? Citeste pagina noastra dedicata pentru informatiile respective.

Artist Inspired Tattoos

deAlex|01.06.2011

Sa zicem ca ai luat hotararea de a-ti face un tatuaj. Si asta nu dupa ce te-ai tarat cu ultimele puteri, dupa ce ai ingurgitat 2 sticle de Jack si 6 beri, in cel mai apropiat salon de tatuaj, eventual in Bangkok. Chiar daca ar putea sa para o idee extrem de buna in momentul respectiv, zorii cu iz de mahmureala a diminetii urmatoare si realitatea necrutatoare te vor face sa-ti juri (pentru a mia oara) ca nu te mai atingi de alcool. Sau cel putin ca vei sta departe de orice loc in care exista ace si cerneala.

Asadar, iata cateva sugestii pentru cei nehotarati. Asta bineinteles pentru cei care apreciaza arta urbana. Nu veti gasi nicio sugestie de tribal sau tigri inconjurati de sarma inghimpata.

1. Andy Warhol

2. Salvador Dali

3. Banksy

4. Frida Kahlo

5. Georgia O’Keeffe

6. Gustav Klimt

7. Jean-Michel Basquiat

8. Joan Miro

9. Kara Walker

10. Keith Haring

11. Kiki Smith

12. Marcel Duchamp

13. Pablo Picasso

14. Shepard Fairey

15. Vincent Van Gogh

sursa

Leave a Reply